AOC, uygun fiyatlı yeni 4K profesyonel monitörünü tanıttı

Çinli elektronik üreticisi AOC, yerel pazarda U27N3RB 4K profesyonel monitörünü piyasaya sürdü. U27N3RB, rekabetçi fiyatının yanı sıra 4K IPS panel ve VESA DisplayHDR 400 sertifikasıyla dikkat çekiyor. Bu monitör, profesyonellerin ve içerik üreticilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır. U27N3RB profesyonel monitör, 60Hz yerel ekran yenileme hızına sahip. Yeni AOC profesyonel monitörün boyutu 27 inç.

AOC U27N3RB profesyonel monitörü, ultra net 4K çözünürlüğe, %100 sRGB ve 1200:1 statik kontrast oranına sahip. Yeni monitör, yüksek dinamik çözünürlüğe ek olarak %91 DCI-P3 renk gamı kapsamı ve 10 bit renk derinliği sunuyor. Monitör, yaratıcı odaklı ekranı sayesinde video ve fotoğraf düzenleme profesyonelleri tarafından kullanılabilir.

AOC, uygun fiyatlı yeni 4K profesyonel monitörünü tanıttı

AOC U27N3RB 4K monitör, oyun monitörü olarak da kullanılabilir. Adaptive-Sync teknolojisi sayesinde ekran ve GPU’nun eş zamanlı olarak yenilenmesini sağlıyor. Bu teknoloji, ekranın takılmasını veya yırtılmasını büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Monitör, çok fonksiyonlu USB mimarisine sahip. Bu, cihazın birden fazla çevre birimiyle bağlanmasını sağlıyor. Monitörün portları arasında DP1.4, HDMI 2.0 (x 2), USB 3.2 Gen 1 (x 4), USB Type-A ve USB Type-C bulunuyor. Ayrıca 90W ters şarj desteği sunuyor ve tasarımı, çalışma alanını düzenli tutmaya yardımcı oluyor.

AOC U27N3RB, PIP/PBP bölünmüş ekran işlevini destekleyerek çift ekran operasyonlarına olanak tanıyor. AOC, U27N3RB 4K profesyonel monitörü Çin’de yaklaşık 1.999 yuan (~282 dolar) fiyatla sunuyor. Ancak, 60Hz yerel ekran yenileme hızı, 170Hz yenileme hızına sahip KOORUI 27 inç QHD monitörün yanında düşük kalıyor. KOORUI monitörün fiyatı yaklaşık 220 dolar olup, yeni monitörden daha düşük.

AOC U27N3RB monitörünün global pazarlarda ne zaman ve hangi fiyatla sunulacağına dair henüz bir bilgi yok. Ancak, monitörün ilerleyen zamanlarda bazı yurtdışı pazarlarda satışa sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir