Eminem’in yeni albümü müzik listelerinde zirvede

Dünyanın en ünlü rapçilerinden biri olan Eminem, yeni albümü “The Death of Slim Shady (Coup De Grace)” ile rekor kırdı. Şarkıcının albümü müzik listelerinden 1’inci sıraya yerleşti. Bu sayede şarkıcı, listelerde 11’inci kez zirveye yerleşmiş oldu.

Taylor Swift, U2 ve David Bowie gibi isimlerin albümleri de 11 kez listelerde zirveye yerleşmişti. Eminem’in 12’inci stüdyo albümü her ne kadar bazı kesimleri tatmin etmese de müzik listelerinde büyük bir başarıyla imza attı. “Houdini” şarkısı, geçtiğimiz ay ilk sıraya yerleşmişti.

Eminem, hayranlarına albümünün “kavramsal bir albüm” olduğunu ve şarkıların sırayla dinlenmesi gerektiğini söylemişti.

Taylor Swift‘in “The Tortured Poets Department” albümü ise listelerde ikinci sırada yer alırken, pop yıldızı Griff ilk albümü “Vertigo” ile üçüncü sıraya yeni bir giriş yaptı.

EMİNEM HAKKINDA

Babasının 18 aylıkken terk ettiği Marshall Bruce Mathers, sahne adıyla Eminem, annesi ile birlikte Detroit’te küçük bir karavanda başladığı yaşam mücadelesinin sonunda Akademi ve Grammy ödüllü dünya çapında bir rapçi olmayı başardı.

Annesi ve babası Daddy Warbucks adlı müzik grubunun en iyi üyeleriydi. Eminem’in müzik yeteneğinin genetik olduğu düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir