Galatasaray’da Metin Öztürk’ten Fenerbahçe sorusuna cevap!

Süper Lig’in 36’ncı haftasında Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup eden Galatasaray’da ikinci başkan Metin Öztürk açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğu garantilemeleri halinde bile 105 puanı hedeflediklerini belirten Metin Öztürk, “Rekorları kıra kıra gidiyoruz. Hedef 105 puan. Şampiyonluğu garantileseydik de 105 puanı hedefleyecektik. Biz sadece şampiyonluk için yarışmıyoruz, futbolun adaleti için de savaşıyoruz. Küme düşecek olanlar var. Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını kazanmayı planlıyoruz. 2 yıl önce yola çıkarken Dursun Başkanımızla, 2 yıl üst üste şampiyonluk vaad etmiştik. 25 Mayıs’ta Dursun Başkan seçilirse 5. yıldıza devam edeceğiz. Bugün ufak tefek hakem hataları oldu. Yediğimiz 2. golden önce Mertens’e faul vardı. Sadece yukarıya değil, aşağıya da bakın. Orası yangın yeri. 24. şampiyonluğu inşallah taraftarımızla beraber kutlayacağız” dedi.

Süper Lig’de gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına dair soruya Metin Öztürk, “Galatasaray taraftarını biliyorsunuz. 5 ve 10. haftada da 52 bindi. Başından beri Okan Hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz bu işe inandılar. Derbide atmosfer çok iyi olacak. Arzumuz kazanmak. Futbolda ne kadar iddialı konuşursanız konuşun maç bitmeden sonuç belli olmuyor. Rakibe de saygı duyacağız. Sonra şampiyonluk maçı gibi bir sonraki 90 dakikaya çıkacağız. Bizim için şampiyonluk kadar diğer 19 takımın hakkını korumak da önemli. O yüzden son topa kadar oynayacağız” cevabını verdi.

Okan Buruk ve futbolculara güvendiklerini dile getiren Metin Öztürk, “Biz şu an keyifli bir maç seyrettik. Gördüğünüz gibi küme düşecek bir takım, ona 50 puan fark atmış şampiyon olacak bir takım dişediş mücadele ediyor. Futbolun güzelliği bu. Hiçbir şey kolay değil. İki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Galatasaray, son topa kadar mücadele edecek” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir