Muğla’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Ekiplerine İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ekiplerine 2025 İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan arazöz ve yangın söndürme ekipleri için 2025 yılı iş başı eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan arazöz ve yangın söndürme ekiplerine, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde iş başı eğitimleri verildi. Toplamda 12 Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimlere bölgedeki orman gönüllüleri de katılım gösterdi. Müdürlük çalışanlarına destek olmak amacıyla Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür Yılanlı ve Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, iş başı eğitimlerini yakından takip etti.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özgür Cılız ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli, tüm işletmelerdeki eğitimleri bizzat denetledi. Ekiplere, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Yangın Uzmanları Hasan Altınbağ, Mehmet Oruç ve İlker Yaslan tarafından iş başı eğitimi verilirken, aynı zamanda İş Güvenliği uzmanları tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi de sağlandı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Pek çok riski beraberinde getiriyor! Kurban eti nasıl tüketilmeli?

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

“Dondurmayı çözdürdükten sonra tekrar dondurucuya koymayın”

“Dondurmayı çözdürdükten sonra tekrar dondurucuya koymayın”

Uzmanı tek tek sıraladı: Kurban etini bir de böyle tüketin!

Doç. Dr. Nazlı Nur Aslan Çin, bayramda kesilen kurban etinin bir süre bekletildikten sonra yanında sebze ağırlıklı besinlerle tüketilmesini tavsiye etti. Çin, “Kestiğimiz kurban etini, 12-24 saat aralığında buzdolabında dinlendirmemiz gerekiyor. Kurban eti ile kavurma yapacaksak; doymuş yağ eklemeden, etin kendi yağı ile kısık ateşte ve az miktarda tuz ile pişirmemiz yeterli olacaktır” dedi.

Her gün kefir içmek için en iyi 5 neden

Lezzetini kolayca kişiselleştirebileceğiniz kefir, düşük kalorili yapısıyla da sağlıklı beslenme planlarının vazgeçilmezi olmaya aday. İşte her gün bir bardak kefir içmeniz için bilmeniz gereken en önemli 5 neden…

Uzmanlar hayati 5 belirtiyi açıklıyor: Doğru yaşlanıyor musunuz?

Sağlıklı yaşlanma, sadece ne kadar uzun yaşadığınızla değil, aynı zamanda bu süreyi nasıl geçirdiğinizle de ilgilidir. Uzmanlar, doğru yaşlanmanın göstergelerini belirlemek için önemli 5 ana belirtiden bahsediyor. Peki, siz doğru yaşlanıyor musunuz?

Baklanın Parkinson üstündeki etkisi şaşırttı; “Motor semptomlarını azaltıyor!”

Baklanın Parkinson üstündeki etkisi şaşırttı; “Motor semptomlarını azaltıyor!”