Until Dawn’ın orijinal oyuncuları film uyarlamasında yer almayacak

PlayStation Productions ve Screen Gems, interaktif korku oyunu Until Dawn’ın sinema uyarlaması için kadroyu açıkladı. Deadline’a göre, Amazon Prime’ın The Idea of You dizisinde Anne Hathaway ile birlikte rol alan Ella Rubin ve Hulu’nun Love, Victor dizisinde Victor Salazar karakterini canlandıran Michael Cimino bu projede yer alacak. Ayrıca, Expats dizisinden Ji-young Yoo ve Sitting in Bars with Cake filminden Odessa A’zion da kadroya katıldı. Film, uzak bir dağ evinde hayatta kalmaya çalışan sekiz gencin hikayesini anlatacak.

Supermassive Games, oyunun karakterleri için Rami Malek ve Hayden Panettiere gibi tanınmış oyuncularla hareket yakalama ve seslendirme çalışmaları yapmıştı. Ancak, bu oyuncular artık orijinal rolleri için uygun yaşta değiller. Bu nedenle, projede yer almamaları sürpriz olmadı. Yine de, ünlü yüzlerin karakterlerle özdeşleşmiş olması, yapımcıların yeni oyuncularla çalışırken farklı bir durumla karşı karşıya kalmalarına neden oluyor.

Sony’nin yapım şirketi başkanı Asad Qizilbash, Deadline’a yaptığı açıklamada, “PlayStation Productions olarak, sevilen oyunlarımızı hayranlarımızın keyif alacağı yaratıcı ve özgün yollarla uyarlamaya her zaman önem veriyoruz. Screen Gems ile birlikte, halihazırda mükemmel olan film ekibimizin vizyonunu genişleten harika bir yeni karakter kadrosu oluşturduk.” dedi.

Oyun, PS5 ve PC için bir yeniden yapım sürecinde. Yeni konsol için Unreal Engine 5 ile inşa edilen oyunda, üçüncü şahıs kamera modu, yeni mekanlar ve yeni etkileşimler eklenecek. Until Dawn’ın yeniden yapımı bu sonbaharda çıkacak.  Aşağıda oyun için yayınlanan tanıtım filmi mevcut. Gerçekten dehşet verici gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir